W naszym działaniu kierujemy się kilkoma zasadami, które są dla nas filarami dobrej współpracy z restauratorami.

Dbamy o kwalifikacje kelnerów
Jesteśmy głęboko przekonani, że kelnerzy serwując gościom między innymi wino wpływają na sukces restauracji i kształtują opinię na jej temat. Dlatego cały czas podnosimy umiejętności kelnerów związane nie tylko z samym winem, jego podawaniem, ale również z rozmową z klientem czy „zarządzaniem stołem”.

Optymalizujemy zasoby restauracji
Pomagamy optymalizować wielkość zapasów magazynowych naszych klientów, aby najbardziej efektywnie wykorzystywać kapitał restauracji.

Gwarantujemy ciągłość dostaw
Wiemy, jak ważne jest zaspokajanie przyzwyczajeń stałych klientów, dlatego w naszych piwnicach staramy się mieć zawsze niezbędne zapasy magazynowe, gwarantujące ciągłości dostaw.

Współpracujemy z zaufanymi producentami
Oferujemy wina od producentów, których znamy i z którymi współpracujemy od lat. Cały czas szukamy również nowych partnerów, bo odkrywanie wina to dla nas wielka przygoda.

Komponujemy karty win
Kochamy gotowanie i wielką przyjemność sprawia nam dobieranie win do potraw, dlatego z prawdziwą pasją komponujemy karty win dla restauracji, z którymi współpracujemy.

Dbamy o finansowanie zakupów
Wiemy doskonale jak ważne jest efektywne zarządzanie kapitałem, dlatego realizujemy autorski program finansowania zakupów przez restauratorów.

Dysponujemy różnorodnym asortymentem
Każdy jest inny, dlatego też wśród niemal 300 gatunków win mamy takie, które pochodzą od wyjątkowych, znanych na całym świecie producentów oraz takie, które są efektem pracy młodych, ambitnych pasjonatów, zgłębiających odważnie arkana winnej branży.